Sunday, 9 December 2012

SEKOLAH MENENGAH VOKASIONAL LEBUH CATOR IPOH
HAFSAH 2012

Okay , dah tengok kan gambar kat atas . Inilah , ahli dorm hafsah yang gile2 tuhh . Hehe , dorm ni lah dekat hujung tahun baru buat perangai sampai kene denda kat court . HAHA . Okay , diorang semua neh memang friendly gile2 , suka buat kawan2 yg mne sedih kembali happy . HAHA , ditambah pulak dengan farah , anje , dayah + lieyot . Diorang neh kalau tak perli + drop org sehari tak sah . Mangsa pertama diorang , ct lah . Haha , mentang2 ak jenis nehhh , suke lagi diorang nak drop ak . Btw , ak tak terasa sgt , biasa lah tuh kan . Haha , btw ak happy sangat sekolah kat sana . Result ak terok final exam baru neh , tp ak janji ak akan usahakan balek untuk SPM next year . Doakan ak taw ;) . Okay lah , sampai sini dulu . Hope next year dpt duduk dorm same . InsyaAllah , AMIN ;)



Post The Girl link


notice !

This is my officially blog.Just an ordinary girl.Please behave yourself.No copycats(!).Please take a look :)

My sites

[Facebook | Twitter | Tumblr]

cute peeps
best view in Google Chrome
right click disabled




# no spamming and childish acts!
PUT YOUR SHOUTMIX CODE HERE


Template Designer : Ayem
Editor : sha's daughter
material: athirah rahim